marți, august 05, 2008

Drumurile noastre... toate

Sa te fereastra Dumnezo sa trebuiasca sa folosesti drumurile scumpei noastre tari cand te grabesti.

Intre Orastie si Sebes exista o cale ferata "putin stricata", unde toata lumea, dar toata lumea este foarte, foarte razna. Din cauza acestei defectiuni ceferistice, se formeaza acolo o coloana de vreo 15 km de masini pline cu nervi. Nu stiu daca energia negativa ar putea produce curent electric prin captarea ei, dar daca acest lucru ar fi posibil, locuitorii de acolo ar avea cu o factura in minus.

Nimeni nu se grabeste sa repare aceasta cale ferata, insa caracterul permanent al acestui blocaj rutier, au determinat autoritatile locale sa monteze un panou electronic ce afiseaza in permanenta "DRUM AGLOMERAT". Nu cred ca reparatia ar costa mai mult decat panoul.

Scapi de asta cam intr-o ora, in care , daca esti cu prietenii, auzi sau reauzi bancurile alea cele mai tari, razi , glumesti. In cazul in care te intorci din Spania de la munca si esti de 3 zile pe drum, acest sector de drum european specific romanesc te va face sa explodezi, sa devii violent, sa reactionezi in afara autocontrolului.

Scapi de aici, ca pana la urma de toate scapi intr-un fel sau altul si te apropii de alt sector cu influenta negativa asupra sistemului nervos al conducatorilor auto: superba vale a Oltului. In cazul in care esti doar in vacanta, apuci sa faci poze la toata zona. Daca te grabesti insa ... te grabesti degeaba, ca nu rezolvi nimic.

Apoi intrarea in Pitesti, ca doar vrei sa te bucuri de autostrada Bucuresti-Pitesti, in sfarsit. Aici iti dai seama ca 73,4% din soferi nu stiu care e banda 1 si care e cealalta.

Vrei un drum la mare? O baie pe masura te asteapta pe insoritul litoral.
Toata problema e ca trebuie sa vii si inapoi, in cazul nefericit in care nu esti bastinas. Eu am facut 2 ore din Vama Veche pana in Mamaia.

Romania se afla in constructie !

Toate acestea au fost traite pe propria piele in uichendul ce tocmai a trecut. Noroc cu pielea bronzata.

Sa nu uiti sa iei cu tine muzica preferata cand pleci cu masina. Asta e momentul cel mai potrivit sa asculti ceea ce nu ai ascultat acasa.

Drum bun?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu