marți, septembrie 30, 2008

M&C Workshop 2008!

Ajuns deja la a 3-a editie, Workshop-ul M&C Musical Instruments, ofera publicului interesat posibilitatea de a vedea, in decursul a 3 zile, 29 Septembrie - 1 Octombrie (program zilnic 18h-22h), ultimele noutati din domeniul instrumentelor muzicale.

Pe parcursul fiecarei zi, o serie de artisti cunoscuti din tara noastra impreuna cu doi demonstratori cu experienta de la Korg USA si Vox Amplifiers, vor prezenta publicului noile aparitii din domeniu si il vor delecta cu interpretari ale melodiilor proprii (si nu numai). Cei prezenti sunt liberi sa puna intrebari artistilor in timpul prezentarilor sau pot petrece apoi cateva minute cu artistii preferati, satisfacandu-si orice curiozitate.

Artisti participanti:

* David Spann - Vox Amplifiers
* Adi Tetrade - Tama Artist
* Cristi Gram - Ibanez Artist
* Rares Totu - Marshall Artist
* Steve McNally - Korg USA
* Dan Stetco - Korg Artist
* Raul Kusak - Korg Artist
* Kiba Dachi - Hartke Artist


La finalul prezentarilor, ca in fiecare an, artistii vor urca pe scena intr-un jam session de proportii, cu siguranta momentul cel mai spectaculos al fiecarei seri.

La aceasta editie, Workshop-ul se va muta intr-o noua locatie, anume cunoscutul Music Club, pe strada Baratiei nr 31, ce ofera conditiile propice pentru un astfel de eveniment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu