luni, septembrie 15, 2008

NU blocati intersectiile!

De ce nu s-ar putea semaforiza circulati si in Bucuresti ca in toate orasele din tara?
Cand trebuie sa mergi la dreapta, sa mergi la dreapta, cand trebuie sa mergi inainte sa mergi inainte. Cum sa dai drumul la toti deodata? Cata minte trebuie sa ai? Si mai interesant: sa te si stresezi ca se blocheaza intersectiile, dupa ce semaforizezi in acest fel, sa le dai si puncte oamenilor care sunt nevoiti sa se tarasca prin intersectie cu masinile dupa niste reguli pe care le fac aia care te amendeaza. Ce oameni de treaba si buni de nimic! Sa-ti dea puncte daca blochezi intersectia, care oricum se blocheazza, ca asa au gandit-o ei, niste mizerabili.

Mi s-a intamplat sa pornesc primul de la semafor, cu intentia de a vira la stanga. Bineinteles ca pana au trecut toti cei care veneau din sens opus pe directia inainte si pana s-au aliniat pe langa mine alte 10 masini care vroiau sa vireze stanga ca si mine, dar nu puteam din cauza celor care veneau din sens opus si vroiau sa vireze tot stanga (alti 10, dar de data asta cu stanga lor), ne-am adunat ceva masini in mijlocul intersectiei. Normal ca timpul trece si iata ca s-a facut verde la cei care doreau sa mearga inainte sau la stanga si asteptau la semafor in partea dreapta a noastra , a celor care am blocat deja intersectia.

Nu stiu cine se ocupa cu astea, dar stiu sigur ca nu ei ar trebui sa fie acolo.
Partea nasoala e atunci cand vin gozerii care ne conduc tara si bineinteles ca ei nu beneficiaza de aglomeratie. Politia e acolo, opreste circulatia si trece coloana oficiala, ca ei se grabesc sa ne faca viata mai buna, nu-si permit sa piarda timpul in intersectie. Niste nemernici!

Oricum noi suntem nepasatori, sa ne faca oricine orice, noi rabdam, asteptam, cineva o sa le rezolve in locul nostru, desi noi ne intalnim cu ele in fiecare zi si noi avem de suferit, in tara noastra. Dar vorba mamei viermelui: Asta-i tara noastra!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu