luni, decembrie 29, 2008

Frigul

E frig, dar nu foarte frig. Indicatorul meu de frig puternic e nasul. Cand se lipesc narile una de alta la o simpla inspiratie, atunci ii bai, trec de la tricoul de sub geaca la puloveru' de sub aceeasi geaca. Tot din simple inspiratii s-au nascut si multe piese frumoase.

Treaba asta mi se intampla pe la lipsa 16 grade, atunci cand, cum zice poporul, iti ingheata mucii-n nas.

Free gull, la fel ca orice altceva, nu e bun in exces, daunand grav caldurii.

Si sa nu vorbim de Italia, care e in forma de cizma, pe care o incaltam tot cand e frig. De fapt, in filmele western cu cowboy, era cald si ei tot de cizme isi aprindeau chibritele, cand nu aveau catarama cu suprafata abraziva.

Ca veni vorba de Fular, fostul primar al municipiului Cluj-Lapoca, ma intreb daca o sa candideze la Primaria Clujului, sau daca o sa fie ales, ca de candidat sigur candideaza. A candida inseamna a ascunde, stiu asta sigur de la emisiunea "Candid Camera", aia care ascundeau camera foto si video de ii filmau pe ascuns pe saracii oameni, dupa care deloc de buna voie si neintrebati de nimeni ii dadeau la TV, sa rada alti oameni de ei. Ce ascund alesii in spatele functiei, sunt ascunzatori numai de ei stiute.

Mi-a adus Mosul si caciulita, fular, pulover.
Despre pulover nu vorbim ca ajungem la prostii, dar caciula are ultima silaba, care asociata cu prima silaba a puloverului ne descrie exact cum sta treaba in romania: "Totul e de-a"... watts ascunselea.

LA MULTI ANI! (daca citesti invers "la multi ani", urarea nu are inteles de sine statator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu