joi, august 21, 2014

Camera supraveghere trafic

 De ceva vreme mi-am instalat si eu in masinuta o camera de supraveghere video. Filmeaza in bucla, atunci cand te deplasezi pe sensul de mers in Bucuresti bara la bara, filmeaza in cupla cand esti prin localitatea Cuptoare (http://ro.wikipedia.org/wiki/Cuptoare_(Re%C8%99i%C8%9Ba),_Cara%C8%99-Severin), in gherla, cand esti prin Gherla(ce coincidenta), in sigla prin Sighisoara, in mierla prin Miercurea Ciuc sau Miercurea Sibiului, sau miercurea in general, cand nu sunt sarbatori legale, doar din alea ilegale, in banala prin Banat si exemplele ar putea continua, fapt care se va si intampla. Camera filmeaza HD, in unele zone ale  judetului Hunedoara, si pe alocuri Full HD, pe intreg teritoriul judetului care ii poarta numele.
Oricum, partea cea mai frumoasa la aceasta camera e ca, filmeaza si inregistreaza. Asa ca ai ocazia sa vezi toti bivolii, bivolitele, vacile, vacii, gheii, bizonii, din pacate cei pe cale de aparitie, nu cei pe cale de disparitie, vezi cum prin minuni dumnezeiesti se coboara toti sfintii din calendarul crestin-ortodox-democrat-liberal, direct in mijlocul intersectiei unde se petrece actiunea, pe ca nu o sa o detaliez acum.

Mi-ar face deosebita placere sa vad intr-o buna zi in toate masinile o astfel de camera de inregistrare, pe care sa ai posibilitatea sa o poti omologa la organele care omologheaza, astfel incat sa poti suna la Politie sa reclami bizonul dezlantuit, iesit din rezervatie, atunci cand incalca regulile rezervatiei si ale civilizatiei.

Asa sa ne ajute energia cinetica, ea fiind numeric egala cu semiprodusul dintre masa sistemului fizic si patratul vitezei sale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu