luni, septembrie 21, 2009

Barcelona

Ma pregatesc de cateva zile bune sa scriu un post despre mini-vacanta in Barcelona.
Am asteptat sa treaca socul revenirii in tara. N-a trecut. Ma refer la socul patriotic, adica nicaieri nu e ca in tara ta, "prietenii" tai, vecinii tai, gasca ta.

Am zburat precum Sburatorul eminescian la low cost, Wizzair. Am luat avionul pt prima data. In rest am mai cantat eu avioane la chitara, dara asta a fost pe bune, acolo sus.

Despre pornire: dupa parerea mea de Sburator incepator, cel mai frumos moment al calatoriei cu avionul este accelerarea in vederea desprinderii de SOL( in momentul desprinderii de sol este bine sa-ti intonezi in cap mereu sunetul FA - un diapazon este ideal, iti da sunetul LA si cobori o terta mare si gata, esti pe FA. Foarte simplu)), cand te baga in scaun si-i da in blana. Se ridica cu infundat de urechi, cele doua, mai mult sau mai putin muzicale. Apoi e fain, plutesti, lejer, cumperi bauturi, de-ale gurii, de-ale urii si veseliei. Am inteles avantajul low-costului: lasi diferenta in avion la mega preturile urcate pana in nori.

Stiuardezele si stiuardezii sunt foarte simpatici, amabili, joaca mima la inceput, dar trebuie sa fii aspru cunoscator de mima sa poti face fata, asta in cazul in care esti surd, ca in acelasi timp si vorbeste cineva.

In sfarsit, am ajuns la Barcelona, si directia Hotel.

A doua zi dimineata, la 9:34 cu aproximatie, am pornit sa vizitam.
va urma...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu