luni, octombrie 13, 2008

Rosturi

Clapele unei clape sunt de regula albe si negre.
Eu daca as fi clapar, mi-as cauta urgent un alt prieten clapar si l-as convinge sa cautam un schior care sa-si bage picioarele in noi.

Un prieten zicea ca clapele albe is de cantat la nunti, iar cele negre de cantat la inmormantari. Si la avorturi?

Daca as fi clapar, cum spuneam, dar de data asta d.p.d.v. muzical, le-as festi (se citeste "feshtii" si inseamna "a vopsi" - vine de la festea, care se citeste "feshtea") clapele in felul urmator:
- sa zicem ca as avea o clapa cu 61 de clape, ceea ce se si petrece. Pe prima clapa, sunetul DO, l-as festi in verde, pe a doua, care e DO#, as festi-o roz, dar de ce pe a treia, adica pe RE as festi-o galben inca nu inteleg.

De la RE# incolo e simplu. Inlocuiesc cifre din codul culorilor
Astfel: aleg prima culoare si de acolo creez un algoritm, ca nimic nu e intamplator nici in viata. Asadar, in prima octava folosesc codul culorilor HTML, in a doua folosesc codul culorilor pt seringi, in a treia octava folosesc codul culorilor pt rezistoare, in a patra octava, care culmea , incepe tot cu DO, as folosi codul culorilor in cazul avertizarilor, a cincea octava, cum e si normal, as festi-o dupa codul culorilor din clubul Twice, unde Mihai si Florin de la trupa pop Hi-q, intretin atmosfera.

Adevarul e ca mai sunt si ocatve, si culori, chiar si coduri de culori, culori politice, dar care nu prezinta interes, mai ales astea din urma, soarelel lor, si in acelasi timp le multumim pt traiul bun ce ni-l ofera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu