marți, septembrie 29, 2009

Sens unic

Nu ca am ceva cu politia rutiera, dar ma deranjeaza cand nu stie Bula ce face Strula.
Din seria anomaliilor sistemului, avem urmatoarea situatie:

Daca locuiesti pe o strada cu sens unic, este neplacut sa mergi linistit cu masina si sa te intalnesti in curba cu alta masina. Dar nu asta este anomalia. Priviti cu atentie imaginea de mai jos.



Te deplasezi de la punctul A spre B sau C si mai mare ti-e surpriza cand te intalnesti cu un fratiuc pe mare sens invers, fiind o singura banda, ca parcarea se face bara la bara pe langa bordura.

In cazuri din astea, inainte sa ma rastesc la constradalii mei ce sunt pe invers,eu gandesc problema asa: poate ca omul a plecat din punctul A spre punctul C, dar n-a ajuns la punctul C, a dormit la cineva acolo, intre D si C, iar a doua zi s-a intors dinspre punctul C spre punctul A, in continuare el neajungand la punctul C, unde ar vedea ca este "accesul interzis". Nu ne intereseaza in schimb de ce si la cine a dormit el sau ea acolo.

Anomalia e intersectia D. Cand dormi intre D si C si te intorci a doua zi, in punctul D nu exista un semn de "obligatoriu a vira la dreapta" sau "interzis a vira la stanga".

Aseara insa m-am intalnit cu masina politiei rutiere, dar de data asta nu stiu nr de inmatriculare si numele agentului organ. In momentul in care eu m-am intalnit in punctul E cu masina politiei venind pe sens opus celui unic, repede au pornit girofarurile, bag sama simulau o misiune. Eu i-am oprit cu multe flash-uri si un claxon setat pe intervalul de terta mare, ca am doua trompete. Le-am impartasit din experientele mele cu cei care sunt pe invers, fara nicio discriminare sexuala, explicandu-le totodata eficienta unui indicator de circulatie in punctul D.
Raspunsul lor a fost, atentie:

"NU TINE DE NOI, MERGETI LA ADMINISTRATIA STRAZILOR"

Simulare de situatie nasoala, dar totusi reala:

Dormi undeva intre D si C, parchezi la blocurile de nefamilisti pe care cineva tocmai le mansardeaza, a doua zi te intorci obosit dinspre C spre D si bineinteles ca daca nimic nu se intampla in punctul D din punct de vedere obligatoriu sau interzis, poti sa o iei in oricare directie. Cand te gandesti ca intri intre blocurile gri spre dreapta, respectiv spre punctul B, te gandesti brusc ca p-acolo sigur o iei, asa ca virezi repede stanga, spre punctul A, unde te asteapta masina cu organe.

Ce faci in aceasta situatie?

Ei stau la ciupeala, profitand de faptul ca nu este niciun semn acolo, dar in continuare, raspunsul lor este:
"NU TINE DE NOI, MERGETI LA ADMINISTRATIA STRAZILOR"

Innebunsti in minutul 2 partial, dupa care incepand cu minutul 3 iti revii, iti vine sa-ti bagi organe in alte organe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu